Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To snad ani není možné. Modelka Eliška Bučková (34) zvládá skvěle svůj boj s anorexií a přibírá na váze. Začala cvičit, v posilovně je s trenérem denně. V plavkách nyní vypadá skvěle. Málokdo ale tuší, kolik modelka opravdu přibrala. A je to skoro k nevíře.

"Mám nahoře jedenáct kilo. Opravdu. Jsou ve svalech. Trenér mi zakázal, abych se vážila, ale nevydržela jsem to. Ztrácí se mi z těla tuk a obaluju se svaly, a ty jsou logicky těžší," řekla Super.cz Eliška.

Konfekční velikost jí prý ale zůstala stejná. "Jsem spokojená, že si nemusím kupovat nový šatník. Slýchávám jen pozitivní reakce," říká. Její psychika je prý nyní naprosto v pořádku a tloustnutí ji rozhodně neděsí. "Moje psychika na to říká to, že bych si teď dala štrůdl. Pořád nejím těsto, ale jen ten vnitřek. Těsto mi nechutná, proto se jím neplácám. O to víc jím třeba masa," upřesnila modelka ve Špindlerově Mlýně, kde zasedla v porotě Miss Junior.

A co na její změnu postavy říká přítel Jakub Malina? "Prý mě miluje nejvíc, když jím. To mě musí poslední dobou milovat hrozně," uzavřela se smíchem Eliška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám