Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sledovali jste populární seriál Rodinná pouta (později Velmi křehké vztahy)? V tomto divácky oblíbeném seriálu si zahrála celá plejáda hereček, které se nestyděly svlékat ve filmech.

Pravda, nestalo se tak v Rodinných poutech, ale diváci na jejich odhalené půvaby a sexy tvářičku jistě nezapomněli.

Tak například populární manželka herce Svatopluka Skopala Lenka Skopalová (59) si v Rodinných poutech střihla roli milé a hodné maminky Heleny Boháčkové. Pamětníci ale jistě vzpomínají na její odvážné scény z druhé poloviny osmdesátých let. Herečka se tehdy nestyděla ukázat úplně nahá ve snímku režiséra Jiřího Svobody Papilio.

Další hvězdou „Vékávéček“ byla Alice Bendová alias mrcha Simona, která své bujné vnady ukázala lačným divákům hned v několika filmech. Natáčení žhavých milostných scén jí nedělalo sebemenší problém, o čemž jsme se mohli přesvědčit například ve filmech Kajínek či Sametoví vrazi.

Zkušenou harcovnicí eroticky laděných snímků je i herečka Petra Špindlerová. Ta se přitom v naší nejznámější mýdlové opeře proslavila rolí tiché sekretářky Haničky Zikové. Znalci ji však v televizi hltali také z ultralevných erotických akčních céčkových filmů režiséra Lloyda A. Simandla, který herečce ušil na míru hodně odvážné postelové scény. O tom, že herečky z "Vékávéček" nepatřily k žádným stydlivkám, se přesvědčte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám