Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná herečka Patricie Soukupová si vyzkoušela roli modelky. Za poslední čtyři měsíce zhubla deset kilogramů a to už je pořádný důvod nafotit nové snímky do portfolia. „Hubnutí ale nebylo kvůli focení. Absolvovala jsem náročné zkoušení představení Drž mě pevně, miluj mě zlehka v Divadle ABC. Půl roku jsem chodila na lekce argentinského tanga, někdy i tři hodiny denně. Tancování mě chytlo, začala jsem na sobě makat, abych se ještě víc vypracovala. Ráda bych si totiž vyzkoušela nějakou roli v muzikálu,“ prozrazuje své plány Patricie, která momentálně září v seriálu Cesty domů.

Patricie toužila fotit v modelech návrhářky Taťány Kovaříkové. Pro tu to byla tak trošku výzva - Patricie rozhodně nemá výšku modelky. „Byl pro mě malinko problém si vybrat, ale nakonec jsem se nadchla pro čtyři modely. Jedny večerní šaty, dvoje civilní a jedny černé. Ty černé visely na štendru a jasně čekaly na mě, protože se do nich prý nikdo jiný nevešel. Přemýšlím o tom, že si je nechám maličko upravit a využiju je na maturitní ples. Nebo paní Kovaříkovou poprosím, jestli by mi nějaké neušila,“ líčila Patricie.

A jak se Patricie líbila svým rodičům – hercům Pavlu Soukupovi a Isabele Siegelové? „Táta s mámou zírali, vůbec mě na fotkách ve výrazném líčení a ve slavnostním účesu nepoznali. Moc jsem se jim líbila. Když jsem se viděla, připadala jsem si jako dáma, a taky jsem se tak cítila. Alespoň jsem dokázala, že krásné modely nemusí mít na sobě vždycky jenom vysoké nebo prsaté modelky,“ dodala se smíchem Patricie.

Reklama

Další články

Načítám