Hlavní obsah
Článek

Díky statné postavě je ostravská matka Romana ve VyVolených nepřehlédnutelná. Nyní konečně přiznala, že by měla na svých křivkách zapracovat, ale lenost jí to neumožňuje.

Do intimní debaty se Romana zapletla s Reginou, k níž má vizuálně nejblíže, přestože je dělí 18 let. Dámy si nejprve postěžovaly na mladší soutěžící, které se podle nich až příliš odhalují, ale Romana poněkud zapomněla na to, že její ňadra už zná díky opakovaným výtržnostem také celá republika.

S horní polovinou těla je Romana spokojená, ale přiznává nedostatky v břišních partiích, které by nejraději odstranila zásahem plastického chirurga. Její choť je ale proti a raději by ji prohnal po Ostravě, což se ovšem Romaně nelíbí. „Manžel mi to zakazoval, že prý mám držet dietu a cvičit,“ postěžovala si statná VyVolená.

K hubnutí jí ovšem schází nějaká „tyčka“, kterou nemá ve vile k dispozici. Pravděpodobně se jedná o hrazdu, ale není snadné představit si Romanu s tímto zařízením. „Kdybys chtěla, tak cvičíš i bez tyčky,“ rýpla si do ní kolegyně Regina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám