Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dokáže britská herečka Anna Friel (38) zajít do extrému, aby si udržela štíhlou postavu? Na to se ptají zahraniční média, která zaostřila svou pozornost na pondělní premiéru filmu Virunga, kde se Friel ukázala i se svou dcerou Gracií Ellen Mary. Její vyzáblá postava byla do očí bijící a hereččini krajané se obávají, zda to s touhou po vzhledu étericky křehké víly nepřehání.

Friel přitom není žádné poupátko, táhne jí na čtyřicet, a tak pro ni musí být stále náročnější docílit tak útlých křivek. Představitelka Alžběty Báthoryové alias Čachtické paní z filmu Juraje Jakubiska Bathory by se mohla oblékat v dětském oddělení.

Není pochyb, že Anna má štíhlost v genech, ale před lety působila přeci jen plnějším a zdravějším dojmem. Herečka nedávno dokonce prozradila tajemství svého věčného mládí. Do koupání v krvi panen má sice daleko, ale i tak je pro většinu lidí dost drastické. Friel totiž vyměnila pevnou stravu za tekutou. Denně vypije 12 hrníčků koktejlu z javorového sirupu, kajenského pepře a citronového džusu.

„Cítím se o moc lépe a projevuje se to na mé pleti. Když jste přešlí, že stárnete, začnete přemýšlet, že uděláte cokoli, abyste zachránili svou pleť. A já zkusila všechno,“ prozradila Friel, která rovněž podstoupila dvouměsíční dietu, během které konzumovala méně než 600 kalorií za den.

Reklama

Další články

Načítám