Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Syn Ivety Bartošové (†48) a Ladislava Štaidla Artur dnes slaví sedmnácté narozeniny. Na rozdíl od jiných stejně starých teenagerů toho jako jedno z nejznámějších dětí našeho šoubyznysu prožil už opravdu hodně. Jak se Artur Štaidl (27) měnil v čase, si prohlédněte v naší fotogalerii.

Arturova matka léta bojuje s psychickými problémy a alkoholem. Život kdysi slavné zpěvačky připomínal jízdu na horské dráze. Jednou se ocitla na vrcholu, podruhé na úplném dně. Ladislav Štaidl se proto o Artura právem strachoval a několikrát požádal soud o svěření syna do péče. Vždy bezúspěšně.

Až před dvěma lety Iveta ustoupila a souhlasila s tím, že Artur bude až do své dospělosti svěřen do péče svého otce, což záhy se souhlasem všech zainteresovaných stran rozhodl i soud. Artur svou matku samozřejmě miluje a může ji vídat, kdykoli se mu zachce. Otcova výchova se na něm ihned začala pozitivně projevovat.

Artur zhubl a roste z něj opravdový frajer, který určitě nebude mít nouzi o holky. Otec ho jakožto slavný skladatel podporuje i v jeho velkém koníčku - hře na bicí. K pohádkovému happyendu chybí snad jen už tolikrát vyslovený comeback jeho maminky Ivety Bartošové. A to nejen ten hudební, ale především životní. To je asi to, co by si Artur přál úplně nejvíc.

Reklama

Další články

Načítám