Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době se opět mluví o tom, že vztah modelky Petry Faltýnové (46) a Leoše Mareše (48) vzal za své. Leoš prý dal Petře kopačky. A co na to modelka? "Je to úplná blbost," řekla Super.cz Petra a místo slova 'blbost' si doplňte mnohem vulgárnější slůvko.

"Normálně jsme se ráno probudili, pak jel Leoš do rádia, a najednou jsme byli oba bombardováni telefonáty z médií. Nechápu, kde na to kdo přišel. Prý to prozradila moje kamarádka, ale já, a to přiznávám, žádné kamarádky nemám. Vlastně jednu, co je zrovna teď v posledním stadiu těhotenství, ale na kterou nikdo nemá telefon," svěřila Faltýnová.

Jediné, kvůli čemu se v poslední době s Leošem pohádali, je to, že Petra doma nevaří. "Je pravda, že je na mě Leoš naštvaný už od deseti od rána, kdy čekal, že mu připravím nějaké jídlo. Ale já na to nemám čas. A faktem je, že je středa a já naposledy vařila o víkendu, ale to zase taková hrůza není," dodala s tím, že jsou s Leošem pořád spolu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám