Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když VyVolení dostali za úkol předvést ve vile pořádně žhavé tanečky, bylo hned nad slunce jasné, že se úkol zvrhne v nespoutanou striptýzovou show. Vše nejprve odstartovali pánové, kterým dominoval roztoužený tanečník Ládík a „nadsamec“ Thomas ve slipech vycpaných ponožkou.

Poté přišly na řadu dámy, které nechtěly v žádném případě zůstat pozadu. Ihned bylo jasné, která z nich nebude mít žádný problém svléknout se téměř donaha.

Obrovským sebevědomím sršící Eva Feuereislová odhodila kromě vybojovaného šátku imunity všechny zábrany a na svých oblíbených vysokých podpatcích rozkošnicky sundávala jeden kousek hadříku za druhým. „Evička tančí jako postřelená srna,“ vystihla dokonale celou Evčinu show jedna z divaček. A měla pravdu.

Na rozdíl od smyslné Nikol, spontánní Pavlíny a vtipné Romany a Lucky, působila blonďatá slavomanka hodně vyumělkovaným dojmem a její obscénní taneční gesta připomínala spíše scénu z laciného nočního klubu než honosného pařížského kabaretu. Když už nic jiného, aspoň se pánové potěšili pohledem na její polonahou postavu. Tu si v naší fotogalerii prohlédněte i vy.

Reklama

Další články

Načítám