Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Až donedávna se dařilo herečce Lise Rinně prezentovat se vždy bezchybně upravená. Její pózování v bikinách v zahradách plných rozkvetlých keřů a květin jsou legendární. Nad její postavou, ale i mladistvým vzhledem zůstával rozum stát. Zvlášť proto, že už oslavila padesátku. Ale není všechno zlato, co se třpytí, a pod bezchybnou fasádou se i v tomto případě ukrývá žena, která sice ze všech sil s věkem bojuje, ale ona ani plastická chirurgie nejsou všemocné.

V neděli si představitelka proradné Taylor ze seriálu Melrose Place vyrazila kousek od svého bydliště v Malibu do obchodu, když ji překvapili paparazzi. Ačkoli si po pár vteřinách nasadila sluneční brýle, potřebný materiál už byl pořízen.

Oproti snímkům z HBO afterpárty výročních cen Emmy ve West Hollywoodu je to pořádný rozdíl. A to fotografie dělí pouhý týden. Profesionální péče maskérů holt dělá své.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám