Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že je Gabriela Gunčíková (30) drsná rockerka, už víme od doby, kdy skončila jako stříbrná v Česko Slovenské SuperStar. Drsná ale umí být nejen při zpěvu. Dříve než muzice se totiž závodně věnovala sportu. "A házená, kterou jsem pět let závodně hrála, je vlastně takové ženské ragby," řekla Super.cz zpěvačka.

"Já jsem sázela na svoji výšku, byla jsem střelkyně a spojka, ale to víte, že občas jsem nějakou ránu při rvačkách na hřišti schytala. Mám zlomený nos, několikrát artroskopicky operovaná kolena a ani moje lokty a kotníky nejsou ve stavu, v jakém by to bylo v mém věku normální," svěřila Gábina.

Teď už dělá sport jen rekreačně. My jsme ji potkali na kolečkových bruslích v motolském Greyhound Parku a mezi soutěžícími celebritami měla jeden z nejlepších časů. "Pravidelně jezdím na Vypichu na Ladronce, v zimě mám ráda i bruslení na ledě. A pak už jen nějaké to fitko a aerobní aktivity, abych se udržela v kondici, abych udýchala koncerty," dodala Gunčíková, která nedávno vydala novou desku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám