Hlavní obsah
Článek

Adele (35) jednou prohlásila, že pro ni otec neexistuje. Byly jí pouhé tři roky, když se sebral a opustil zpěvaččinu matku Penny. Nepomáhal jim finančně a nijak se k nim nehlásil. Tedy do doby, než se z Adele stala slavná zpěvačka. Mark Evans si pak začal bulvárním novinářům stěžovat, že se s ním dcera odmítá potkat. A že by jí chtěl všechno vysvětlit. Teď přišel s citovým vydíráním. Má prý rakovinu tlustého střeva a zřejmě tu dlouho nebude.

„Nebyl jsem tu pro svou dceru, když jsem měl být. A litoval jsem každé sekundy každý den. Dokáže mě to rozervat na kousky. Ještě stále jsem neviděl Angela a musím čelit faktu, že ho možná nikdy neuvidím. Mohlo by být pozdě, než se stihnu usmířit s Adele… Nechtěl jsem Adele trápit s tou rakovinou, ale vypadá to, že se mnou nehodlá mluvit, takže nemám jinou možnost, jak jí to říci,“ uvedl Evans pro britský The Sun.

Adele se s otcem nehodlá potkat nikdy. A rozhodně mu nechce ukazovat jedenáctiměsíčního syna Angela, jehož loni v říjnu porodila svému životnímu partnerovi Simonu Koneckému.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám