Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen co Courtney Stodden (18) způsobila menší poprask hned během představení a vstupu do vily v soutěži Celebrity Big Brother, kdy měla tak krátké šatičky, až jí vyčuhovaly kalhotky, už na sebe opět upozorňuje. Poté, co si nechala vnady zvětšit implantáty, nedělá jí problém chodit bez podprsenky, a to ani v domě s ostatními známými tvářemi a prošpikovaném kamerami.

Mladá a stále začínající zpěvačka nechala doma v USA svého manžela Douga Hutchisona (53), odjela do Londýna a vydala se všanc britské verzi známé soutěže. Ani tam nechybí místnost, kde se mohou účastníci vyzpovídat v soukromí. Courtney do ní o víkendu vstoupila v šatech, které připomínaly negližé, a na vlasech měla natáčky.

Přiznala se navíc k věcem, které do té doby tajila. Dříve, než si nechala poprsí zvětšit, nosila speciální vycpané podprsenky Victoria's Secret, které jí vykouzlily dekolt velikosti DD. Potom si ale prý řekla, proč být závislá na podprsence a nemít velikost, jakou by chtěla. A tak do toho šla...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám