Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to tady. Jedna z nejúspěšnějších českých modelek Tereza Zimová bude brzy pod čepcem. Po čtyřletém vztahu ji požádal o ruku její přítel Jaroslav Haštava. Toho k oltáři nedostala ani Monika Absolonová, se kterou před Terezou randil čtyři roky.

Nepolapitelný Haštava ale přeci jen v chomoutu skončí. A Absolonová bude dokonce u toho. Super.cz před nedávnem sama přiznala, že si přeje, aby si Terezu vzal. "Moc bych to chtěla. A na svatbě bych jim zazpívala. Věřím jim. Chodíme k sobě na návštěvy, s Terezkou jsme výborné kamarádky. Svatbu máme s panem Haštavou v plánu a Tereza se to brzy dozví," řekla Super.cz Absolonová.

Zimová to brala jako legraci, ale nakonec se ukázalo, že si Monika srandu nedělala. Dostala nádherný zásnubní prsten z bílého zlata s briliantem a veselka prý bude do roka a do dne. "Jsem rezervovaná pro pana Haštavu," svěřila se svým přátelům na sociální síti a změnila si stav na 'zasnoubená'.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám