Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak strávit následující horké dny? Inspirací může být Simona Krainová (51), která s rodinou vyrazila na několik dní do jihomoravského vodního parku. Ve vodě se tropy dají přežít v pohodě a její malý Max si to užil dvojnásobně.

"Já nikdy na koupaliště moc nebyla, ale teď, když mám děti, tak je všechno jinak. S Maxíkem jsem chodila na plavání pro miminka už od jeho třech měsíců, takže z vody nemá strach. Je jako rybička, ale stejně musím být pořád u něj, takže pro mě to takový relax není. Ale hlavně, že je spokojený on," svěřila modelka.

"Pro Bruna ještě takové cestování autem není, takže jsme pro něj zařídili hlídání," vysvětlila Simona, proč vyrazila jen s manželem a starším synem. Modelka spojila příjemné s užitečným a rodinu vzala do parku, kde sama křtila největší tobogán ve střední Evropě. "Na ten mě ale nikdo nedostane a Maxík bude muset počkat, až trochu povyroste. A bude tam s ním muset Karel," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám