Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leoš Mareš (47) si naordinoval celý srpen dovolenou se svými dvěma syny Jakubem a Matějem a také se svojí přítelkyní Petrou Faltýnovou (46). A jednu z nejkrásnějších českých modelek čeká opravdové dobrodružství. Petra, která nevyjde ven bez dvaceticentimetrových podpatků a v dokonalém outfitu chodí snad i s košem, pojede stanovat.

"Pojedeme k moři a druhou dovolenou máme naplánovanou po Čechách. Pojedeme na přehradu, stanovat, les, houby... Aby si kluci zažili, co jsem zažíval já se svým tátou," těší se Leoš a upřesnil, jak to zvládne jeho láska.

"Petra by tě překvapila. Včera zrovna byla v lese, brodila se kopřivami. Je normální. Oni lidi působí někdy bláznivě, ale na život jsou v pohodě," vysvětlil Leoš, který má za sebou castingy Talentu a po prázdninách se zase těší do práce. Kromě přímých přenosů Talentu bude také na Primě moderovat svoji novou talkshow QI.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám