Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikdo v českém šoubyznysu nemá takhle příšerný křivý nos. Dýdžej Uwa si ho od dětství několikrát zlomil a narazil a skončil s neuvěřitelnou skobou. Nyní se mu blýská na lepší časy. K narozeninám, které před pár dny oslavil, dostal od známé české kliniky, kterou s hojností navštěvují vip osobnosti, plastiku nosu.

"Mně můj nos nevadí, líbí se mi," řekl Super.cz s úsměvem Uwa, který si nos několikrát zlomil. "Když jsem byl malý, asi v šesti letech jsem se zranil o sáňky. Nemůžu od té doby dýchat na jednu přepážku. Pak jsem si ho zlomil jednou o volant, jednou na hokeji a jednou jsem se popral. Na hokeji jsem si ho ještě párkrát narazil, nalomil...," řekl Super.cz na Hippies párty v Coco baru Uwa.

A co říká na plastiku nosu, kterou dostal na oslavě svých narozenin? "Uvažuji o tom celý život. Vždycky to oddaluji. Teď jsem se rozhodl, že příští týden půjdu na konzultaci a opravdu na plastiku půjdu. Opiju se, projedu se naposledy mým autem a dobrovolně si půjdu nechat rozbít nos," dodal dýdžej.

Reklama

Další články

Načítám