Hlavní obsah
Článek

Zatímco v Itálii zuří třídenní válka o budoucnost Ivety Bartošové (†48) a toho, koho zrovna bude v následujících měsících trápit svou závislostí na alkoholu a lécích (zatím vyhrává novic Zdeněk Macura) (49), v Čechách se začínají ozývat první odvážlivci, potvrzující nelichotivé informace o Josefu Rychtářovi (65). O něm Iveta prohlásila, že do ní cpal prášky, aby od ní měl pokoj. Rychtář to sice odmítl, avšak náš zdroj to potvrzuje. „Nemohla je sama zneužívat, musel jí je dávat Rychtář. Měl je vždy pod palcem. Vždyť je před ní dokonce zamykal v autě a měl k nim jako jediný přístup!“ tvrdí náš informátor.

Jeho jméno redakce Super.cz zná, ale vzhledem k tomu, že Josef Rychtář přes všechna svá odsouzení a probíhající policejní šetření stále nekouká na vězení zevnitř, poprosil nás, abychom zachovali jeho anonymitu. „Iveta se svěřila už několika z nás, jak do ní ty prášky cpe. Samozřejmě má potíže s alkoholem a některé její informace je třeba brát s nadhledem, ale o tom, že s těmi prášky má pravdu, jsem se sama přesvědčila,“ tvrdí další zpravodajka.

Ty, kteří mají k Bartošové blízko, neskutečně zlobí současná Rychtářova hra na záchranu Ivety před Macurou. „Spíš je Iveta jeho jediná šance, už nemá rodinu a domov. Dřív dělal siláka, myslel si, že ji zvládne sám a nezvládl. Nenechal si od nikoho poradit. Proto je teď trapné, jak ji najednou chce dát na léčení právě on. Nikdy na tom nebyla hůř než za něj. Měl dva roky na to, aby s jejím zdravím něco dělal. Místo toho pořád běhal do bulváru, slovně i fyzicky napadal spoustu lidí, a dělal Ivetě ostudu,“ myslí si někteří Ivetini blízcí.

A i když sám Rychtář tvrdí, že Ivetu nenapájel, jen její pití trpěl, není to tak úplně pravda. Sám v době, kdy z Ivety dělal „nezávislou“ umělkyni, několikrát přiznal, že si spolu skleničku dají. A v Říčanech, kde ho notoricky a neblaze neznají snad jen nově instalované patníky, se často šušká cosi o jeho nočních jízdách z restaurace po hodně bujarých večírcích. Chce nemocnou Ivetu vážně poslat léčit muž, který má mít sám s alkoholem jisté problémy, nebo jde jen o nechutné pomluvy?

Reklama

Další články

Načítám