Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná zrzavá herečka Jitka Schneiderová (51) bývá ozdobou velkých společenských událostí, karlovarský filmový festival nevyjímaje. Mohlo by se zdát, že má pro luxus a drahé značky slabost, ona ale oponuje.

Do módní ikony se sama nestylizuje. "Taková nejsem, ale jsou události, kam se hodí. Ovšem šaty, tyhle jsou od Diora, si půjčuju. To je běžné na celém světě," řekla Super.cz. Sama prý za šaty moc neutrácí. Jaké má nejdražší? "Stály něco před deset tisíc, ale víc k nim neprozradím," byla nepochopitelně tajemná Jitka.

Jitka se letos bude na festivalu pohybovat tak tři čtyři dny, velkou večerní už si ale vezme jen jednou, zřejmě na párty francouzské značky šampaňského. Jinak ji prý budeme potkávat spíš v kině. "Chystám se na restaurovanou verzi Všech dobrých rodáků a na Líbánky od Hřebejka," prozradila svoji slabost pro českou kinematografii.

A co ona sama a natáčení? "Jedno mne teď čeká, jde o koprodukční film, bude tam hrát víc českých herců, ale podrobnosti ještě říct nemůžu," řekla nám herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám