Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačce Monice Absolonové (47) o Vánocích nejspíš do zpěvu moc nebylo. Trávila je totiž bez své lásky Vratislava Jandy (47), s nímž chodila tři a půl roku. Monika až nyní přiznala, že se rozešli, a to už před několika týdny. Podobně jako začátek jejich vztahu, tak i rozpad se jí podařilo před médii udržet pod pokličkou.

Dvojice přitom plánovala společný život, který stvrdila i zásnubami. Dnes je ale všechno jinak. „Přiznávám, už nejsme spolu. Je mi to moc líto, ale bohužel náš vztah vyhořel. Rozchod nikdy není příjemný. Jsem ráda, že jsme si to nejsmutnější odžili v klidu,“ uvedla zpěvačka pro deník Blesk.

Podnikatel Janda byl přitom v době, kdy poznal Moniku, ještě ženatý. S manželkou, s níž měl tři děti, ale už nějaký čas nežil. Přesto se jejich rozvod dlouze protahoval. Janda ale na opětovný vstup do manželství rozhodně nezanevřel a nedlouho poté požádal Moniku o ruku. Ta se svatbou vyčkávala, jelikož za sebou měla už jeden rozvod, s hokejistou Václavem Eiseltem, a pár dalších nevydařených vztahů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám