Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opravdu děsivý pohled na kdysi romanticky vyhlížející polskou herečku Agatu Buzek se naskytl všem, kteří se minulý týden účastnili premiéry nového amerického thrilleru Redemption, známém také pod neoficiálním názvem Hummingbird.

Jedna z hvězd, polská herečka Agata Buzek, totiž působila, jakoby se měla každou chvíli zlomit vejpůl. Šestatřicetiletá hvězda snímků Druhá strana mince, Rembrandtova noční hlídka nebo Dodatek v poslední době zhubla natolik, až se všichni museli ptát: „Anorexie?“

Vystouplé lícní kosti, propadlé tváře, nezdravá barva a dlouhý štíhlý krk, to bylo to první, co upoutalo pozornost. Buzek sice vždy bývala štíhlá i vzhledem k její modelingové minulosti, ale současný stav je extrém, který volá po zásahu lékařů.

Polské herečce se ale podařilo to, co nikomu jinému. Strhnout na sebe větší pozornost, než se dostala hlavní hvězdě filmu Jasonu Stathamovi a jeho překrásné partnerce, modelce a herečce Rosie Huntington Whiteley.

Reklama

Další články

Načítám