Hlavní obsah
Článek

Partner Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) je patrně muž s pevným názorem! Když se nedávno dostal do spárů exekutorovi kvůli tomu, že nezaplatil náklady rozvodového řízení (Rychtář tvrdil, že exekuce je nespravedlivá), pojal přesvědčení, že zaplatí jen část dluhu a nic víc z něj úředně pověřený vymahač nedostane. Jenže se krutě přepočítal! „Exekutoři mu zablokovali bankovní účty,“ dozvěděli jsme se od zdroje velmi blízkého Rychtářovi.

„Josef exekutorovi poslal jen část a rozhodl se, že náklady právního zastoupení a odměnu exekutorovi neuhradí. Pořád si naivně myslí, že jeho rozhodnutí je nad soudní rozsudek. Ale to se přepočítal. Byl překvapený, když mu zablokovali bankovní účty,“ prozradil nám informátor.

Přítel zpěvačky, pro kterou nedávno přišla policie, aby ji odvedla ze záplavové oblasti, si údajně mnul ruce, že na jeden z účtů orgán veřejné moci nepřišel. Jak naivní představa! Na vymožení kompletní pohledávky totiž nakonec postačily peníze, které exekutoři získali ze zablokovaných účtů.

Na Rychtáře se ale valí mnohem větší průšvih. Podle zatím nepravomocného rozsudku Městského soudu v Praze má právničce své bývalé ženy Dariny Nové uhradit čtvrt miliónu korun za morální újmu (urážel ji, a to i veřejně a způsobil jí psychické problémy). Kde na to vezme, když jeho firmě se v současnosti tolik nedaří, zůstává otázkou.

Reklama

Další články

Načítám