Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K pětasedmdesátým narozeninám si režisér Juraj Jakubisko nadělil jeden z dárků sám. Napsal svoji biografii pod názvem Živé stříbro. "Je v ní prvních jednatřicet let mého života. Takže si dokážete představit, že je tam i hodně erotických lechtivých scén," prozradil Super.cz.

Jedním z prvních čtenářů byl kardiochirurg Jan Pirk, který se svým týmem režisérovi před necelým rokem voperoval nové srdce. "Měl to prý přečtené hned, četl jedním dechem. Kapitoly jsou naštěstí krátké," snažil se navnadit čtenáře Jakubisko. Zároveň slíbil, že přidá ještě další dvě pokračování.

To by bez zdravého srdce nešlo, ale jeho kardiochirurg nás ubezpečil, že to Jakubisko rozhodně zvládne a co se srdce týče, nemá problém mezi námi pobýt do stovky. "To se toho nedožiju spíš já," smál se Pirk.

"Mám teď ve slovenském těle české srdce, takže jsem připraven na natáčení nového filmu, který je o počátcích obou našich národů. Připravujeme ho pod názvem Slovanská odysea a pojednává o raných začátcích slovanské populace v těchto zemích v 9. století. Bude velmi výpravný a také plný magie," prozradil Super.cz režisér na své narozeninové oslavě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám