Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přesně před rokem se Petra Němcová (44) rozešla s hercem Jamiem Belmanem. Jelikož měl pár krátce před svatbou, mnozí nad topmodelkou začali lámat hůl a prorokovat jí, že se její vztahy nikdy nedočkají naplnění. A ejhle.

Při našem posledním setkání na přehlídce F&F v Londýně nám Petra zcela samozřejmě prozradila šťastnou novinu. „Jsem zadaná a šťastná. Jsem zamilovaná," prozradila svým roztomilým akcentem.

Slavná česká supermodelka, která byla v minulosti spojovaná s Jamesem Bluntem, Brucem Willisem či Seanem Pennem, se nejspíš poučila a našla si člověka nepolíbeného šoubyznysem. „Není to nikdo slavný. Je to někdo, kdo byl můj kamarád dlouhou dobu," říká.

Kromě toho nám Petra prozradila, že se její sestra Olga, která je zároveň její nejlepší kamarádkou a spolupracovnicí v nadaci Happy Hearts Fund, chystá vdávat. Svatba by se měla uskutečnit v srpnu v Čechách. „Nevím, jestli půjdu za družičku. Byla bych totiž trošku přerostlá družička. Plány se stále mění a není to rozhodnuto," říká.

A není Petře Němcové líto, že k oltáři nepůjde ona sama? „Není. Já jsem strašně šťastná kvůli mé sestře. Těší mě, že se svatba odehraje v Čechách a bude moc hezké se setkat s naší i jeho rodinou."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám