Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známý český dýdžej Uwa údajně randí s topmodelkou Karolínou Kurkovou. Alespoň o tom informavala bulvární média. Super.cz se zeptal samotného dýdžeje, aby přiznal, zda je jeho novou známostí opravdu jedna z nejbohatších světových topmodelek.

"Karolína Kurková žije s manželem a má dítě. Je to úplná kravina," řekl Super.cz DJ Uwa. "Vůbec netuším, jak to vzniklo. Jestli mě někdo viděl s nějakým chlapem a spletl si ho s Kurkovou, tak je to možné," řekl Super.cz Uwa.

"S Karolínou se neznáme. Viděl jsem ji naposledy jako malou holku v Děčíně na diskotéce, kterou jsem vlastnil. A to ještě ani nebyla modelkou," dodal Uwa, který je již půl roku nezadaný. Na párty ve svém novém klubu v centru Prahy, který se nese v duchu 80. a 90. let, ale novou lásku nenašel. Oblékl si stylově šusťákovku a paruku. "Je mi hrozně, je to šílenej materiál a potím se jako blázen. Tady u holek fakt šanci mít nebudu," dodal se smíchem Uwa.

Reklama

Další články

Načítám