Hlavní obsah
Článek

V seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 hraje sympatickou vrchní sestru Babetu Trefnou už pár let. Diváci si ji zamilovali bez ohledu na to, že podle některých zdrojů ji kolegové nemají kvůli její komplikované povaze vůbec rádi. Možná by je ale překvapilo, jak jejich oblíbená seriálová hrdinka vypadá ve chvíli, když se na ní nevyřádí grafici nebo maskéři. Podívejte se do fotogalerie, zda byste ji vůbec na ulici poznali.

Podle některých lidí, kteří měli možnost snímky si prohlédnout, Bára s herečkou z oficiální fotografie má snad společné jen ohnivé vlasy, které září i na dálku. Prezentační snímek samozřejmě vznikl již před několika lety, když měla mít Štěpánová podle některých zdrojů vážné potíže s exekucemi (informace herečka odmítla komentovat), takže by se nedalo divit, kdyby se jí starosti vepsaly do tváře, přesto ale její vzhled na nedávné veřejné akci překvapil.

„Vypadá stále ustaraně,“ všimli si někteří přítomní lidé. Ani trápení ale představitelce Babety neubralo nic na jejím hereckém umu a na obrazovkách je stále velkou hvězdou. Snad se jí už ale potíže budou vyhýbat obloukem a obličej se jí zase rozjasní!

Reklama

Další články

Načítám