Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Sportovních novin Martin Čermák nám konečně představil svou krásnou přítelkyni. Jmenuje se Kristýna a je to kynoložka. Chodí spolu něco přes dva roky a zhruba stejnou dobu spolu také bydlí.

Martin a Kristýna se potkali už na střední škole, láska na první pohled to ale nebyla. „Známe se už z gymplu, osm let jsme spolu studovali a až pár týdnů před maturitou jsme spolu začali chodit,“ přiznal Martin. „Po střední škole jsme šli oba studovat do Prahy, a tak jsme spojili příjemné s užitečným a našli si společné bydlení,“ popsal začátky svého vztahu s půvabnou brunetkou.

A jelikož se kvapem blíží léto, prozradil Martin také plány na dovolenou. Volba letos padla na Itálii a Portugalsko. „V červnu jedeme na takovou kratší aktivní dovolenou na jih Itálie. Přítelkyně má záchranářského psa a každoročně jezdí s brigádou záchranářů na vodní tréninky k moři -  letos to tedy spojíme s dovolenou, abychom to měli akčnější. A v září nebo v říjnu bychom si chtěli udělat pohodovou dovolenou, zajet si na pár dní do Portugalska nebo do Španělska, s romantikou při svíčkách,“ dodal sympatický moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám