Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Postava Carrie Bradshaw je sice ve vztazích poněkud nestálá a stále zmatená, ale jedno se jí upřít nedá. V módě je jako ryba ve vodě a zvlášť luxusní lodičky na jehlových podpatcích jsou její doménou. Jak ale chodí její představitelka Sarah Jessica Parker (47) oblékaná mimo kamery? Jako maminka malých dvojčat jistě nemá času nazbyt, ale pro některé z jejích modelů nelze nalézt slova omluvy...

Americká herečka se sice dokáže perfektně vyfiknout sama, ale obvykle je u ní prioritou, aby jí nebyla zima a cítila se pohodlně. Na několik jejích outfitů se ve fotogalerii můžete podívat i vy.

Sarah na rozdíl od Carrie prožívá poklidný rodinný život. Za manžela, herce Matthewa Brodericka (50), je vdaná už 15 let a mají spolu tříletá dvojčata Marion a Tabithu. Úspěchy se jí nevyhýbají ani po pracovní stránce. Za své herecké umění získala již čtyři Zlaté glóby a dvě ceny Emmy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám