Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) končí mateřskou. Vlaďka se čtrnáct měsíců naplno věnovala svému synovi Markusovi a nyní se vrací do práce. Kdo by ale čekal, že ji bude potkávat jen na módních molech, má smůlu. Erbová bude pracovat v salónu svého kamaráda Tomáše Arsova jako manikérka.

"Ano, v nejbližší době nastoupím do práce. Pracovala jsem jako manikérka skoro třináct let. Není to pro mě nová práce," řekla Super.cz Vlaďka, která se práci manikérky přestala věnovat v těhotenství, když čekala Markuse.

Že by přišla o klientelu kvůli přestávce, se nebojí. "Měla jsem stabilní klientelu a myslím, že se pomalu vrátí. A když ne, nebojím se. Věřím, že noví zákazníci budou," upřesnila Super.cz Vlaďka.

Žádné extrémně vysoké ceny, protože vám bude pilovat nehty Erbová, ale nečekejte. "Ceny jsem měla vždycky podobné, jako byly v jiných salónech v lokalitě. Možná spíš i nižší. Modelace nehtů je o programu, který jsem dělala léta, s gely umím pracovat a je to i o kvalitě. Těším se na to," dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám