Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka, moderátorka a modelka v jedné osobě dostala novou filmovou roli. Po snímcích V peřině a Martin a Venuše si Nikol Moravcová (36) zahraje ve filmu, kde má ztvárnit roli topmodelky. A to prý se jménem, které patří opravdu do první modelingové kategorie.

I když už má roli v kapse, musí pro svůj vzhled ještě leccos udělat. Dokonce uvažovala i o tom, že si nechá přišít lehce odstálé uši. Nakonec ale jen hubne a jediný zákrok, který podstoupila, proběhl u kadeřníka.

"Držím krabičkovou dietu. V zimě jsem si trochu zahřešila, takže musím shodit. A to nejen kvůli filmu," vysvětlila Super.cz Nikol, když jsme ji zastihli v jednom kadeřnickém salonu, kde si nechávala prodlužovat kvůli roli vlasy o dobrého půl metru.

"Dalo by se to možná vyřešit příčeskem nebo parukou, ale nepůsobilo by to přirozeně. Naštěstí mi můj kadeřník Michal Zapoměl nabídl, že mi vlasy prodlouží metodou, která moje vlastní nezničí. Jen se přilepí prameny a ty vydrží zhruba dva nebo tři měsíce," upřesnila.

"Ale ještě nevím, jestli si je pak nenechám přidělat znovu. Připadám si jako mořská víla," nemohla si vynachválit svůj nový look Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám