Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda světového modelingu Hana Soukupová (27) už zná pohlaví svého prvního potomka, který přijde na svět v srpnu. Atraktivní modelka žijící trvale v USA bude mít s manželem Drewem Aaronem chlapečka, a dokonce už prozradila, jak se bude jmenovat.

"Náš klučík se bude jmenovat Finn. Měli jsme hodně jmen pro holky a žádné pro kluky. Když jsme zjistili, že je to kluk, dala jsem Drewikovi list jmen z různých států a on je četl a říkal mi, jaké se mu líbí. A když řekl „Finn“, tak jsme oba věděli, že to je to pravé jméno,“ vyprávěla o peripetiích s výběrem jména Hana, které se líbila víc evropská jména, zatímco manželovi spíše americká.

Na rodačce z Karlových Varů, která se proslavila jako éterická kráska ve vodních šatech v reklamě na minerálku, jež letos slaví 140 let, nebylo těhotenství dlouho vidět. A to dokonce ani v pátém měsíci!

„Ptala jsem se masérky, jaké má druhy masáží a ona mi jmenovala všechny a když došla k té těhotenské, tak mi řekla, že to samozřejmě není pro mě. A já už byla v pátém měsíci, a tak jsem jí odpověděla, že to je masáž přesně pro mě. Paní se na mě zkoumavě podívala a řekla: ‚A ty jsi těhotná?‘“

Teď už je na modelce roztomilé bříško samozřejmě vidět a jedna z deseti nejvíce uznávaných topmodelek působících v USA nám dále prozradila, jaké má těhotenské chutě.

„Piju minerální vodu nebo vodu s citronem, dělám různé zeleninové šťávy, jím hodně ovoce a zeleniny, krůtí maso, někdy rybu, sýry, tmavou čokoládu a saláty. Jinak mám zvláštní chutě na kysané zelí a dostávám chutě na česká jídla vařená od mamky, jako jsou plněné papriky, guláš a domácí kuřecí nudlová polévka. A také si hodně dělám čokoládové a vanilkové pudingy,“ uzavřela sympatická modelka své vyprávění.

Reklama

Další články

Načítám