Hlavní obsah
Článek

Mysleli jsme, že už jsme viděli všechno a že nás po zhlédnutí show Jany Uriel Kratochvílové a Dana Nekonečného nemůže už vůbec nic překvapit. Pořádně jsme se mýlili! Podívejte se na Super.cz na premiéru videoklipu obskurní imitátorské postavy českého šoubyznysu Bruna Ferrari o mužích s chlupatými zády a krásných ženách, které jim je vyholují a dělají si z nich vousy!

„Mé vyznavačky odchytávají chlápky s chlupatými zády, vyholují jim na zádech různé obrázky a z chlupů si dělají kníry. Rád bych se tím postavil za fousaté ženy a snažím se tímto klipem rehabilitovat v očích žen i muže s chlupatými zády. Pořád se to bere jako anomálie, což je škoda,“ řekl Super.cz Bruno o šíleném videu s názvem Innocent Moustache Prisoner (v překladu Nevinný knírkatý vězeň), které produkoval Will Rust a natočil ho David Jahn.

Ferrari na své poslední desce Vaudeville spolupracoval s legendárním producentem Johnem Fryerem, jenž stál i u zrodu prvních desek Depeche Mode. Fanouškům se letos naposledy v Praze Bruno představí 16. května v Roxy se songy z dosud nejkompaktnější sbírky jeho ironického mixu generačního šansonu a osmdesátkového diska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám