Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda americké verze reality show Farmář hledá ženu Josie Goldberg (27) je zřejmě nejméně pohlednou a přitažlivou ženou, která se kdy objevila jako modelka v časopise Playboy. Blonďatá účastnice úspěšné reality show se ve čtvrtek oddávala vodním radovánkám na pláži v Miami na Floridě. Rozhodně to nebylo její první vystavování se fotografům.

Přestože média její postavu v plavkách bez slitování kritizují, Josie si z toho těžkou hlavu rozhodně nedělá. Paparazzi ji již několikrát přistihli. Tentokrát se nebála odhodit vrchní díl plavek a jít se vykoupat nahoře bez. Pozornost by na sebe díky svým bujným vnadám strhla jistě i v případě, že by nebyla známá. Takhle její snímky obletí svět. Josie je totiž profesionální vymetačkou reality show.

Goldberg se poté v USA stala hvězdou. V pořadech na sebe mimo jiné prozradila, že se chtěla stát učitelkou. Nyní má v plánu usadit se s nějakým lékařem. Zdrcená prý byla poté, co se dozvěděla o snoubencově nevěře. Dnes se však netají tím, že má vysoké nároky a chce se provdat za bohatého muže.

Reklama

Další články

Načítám