Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miley Cyrus (31) se v posledních měsících snaží dát na frak pověsti slušné holky. Kromě mnohé odhalujících výstředních modelů, výletů za striptérkami a odložené svatby se snoubencem Liamem Hemsworthem pózuje také pro časopisy a neváhá ze sebe strhat téměř všechno oblečení.

Mladá zpěvačka a herečka je v současnosti v kurzu, a tak je možné ji vidět hned na dvou titulkách věhlasných časopisů. Miley se nechala zvěčnit pro Elle i magazín V. Z obálky britského červnového vydání se Cyrus provokativně dívá směrem na čtenáře s rukama za hlavou v rozhalence bez podprsenky.

Jak už bývá zvykem, magazín V zašel ještě dál a květnové číslo ukazuje dvacetiletou hvězdu v bílém saku s vysoce vytaženými kalhotkami, které připomínají spíš pánské slipy. Při focení s Mariem Testinem ale vznikly ještě o dost peprnější záběry. Miley si na nich například drží nahá prsa rukama a pózuje v potrhaných riflích s rozepnutým zipem nebo si v topu s holými zády stahuje tepláky, až je jí vidět pozadí.

Tak Miley, kam zajdeš příště?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám