Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) se bez mrknutí oka může považovat za šťastného muže! Od svých třech nejlepších kamarádů totiž dostal k sobotním sedmatřicátým narozeninám dárek, který se jen tak nevidí. David Holubek, Honza Kmoch a Roman Cibulka pro Leoše přezpívali jeho hit Tři slova s novým originálním textem. Ke spolupráci získali i Karla Gotta (†80), který zase překonal sám sebe. Podívejte se na videoklip profesionálních parametrů, v němž se Mistr a přátelé Mareše skvěle vyřádili!

„Absolutně jsem nechápal, jak to dokázali, protože ty kožichy jsou moje původní a už devět let bez přestávky spinkají ve sklepě, od kterého jsem už před lety ztratil klíč,“ řekl Super.cz Mareš, který prý devět let své kožichy neviděl a netušil, jestli je nesežraly myši. „Byl jsem u vytržení. A když se v druhé sloce při zmínce o Gottovi objevil na plátně sám Karel v mém kožichu ze Slavíka 2001 (ve videu od času 1:54 a dál - pozn. red.), spadla mi čelist. A pak podruhé, když ukázal tričko I like Leoš Mareš. Něco nepředstavitelného,“ rozplývá se moderátor.

Největším dárkem ale bylo překvapení od partnerky Petry Faltýnové (45). Ta dala dohromady šestnáct jeho nejbližších kamarádů a nacvičila s nimi choreografii k show, které vykulenému Leošovi předvedli na narozeninové párty.

„To mě porazilo nejvíc. Byl to bezkonkurenčně nejkrásnější dárek. Ve svém volném čase chodili dvakrát týdně na taneční tréninky přesto, že jsou amatéři. Poctivě trénovali. Vůbec bych si nedokázal přestavit, že by do něčeho takového mohli jít, že by jim to za to stálo. Šokovalo mě to, že to pro mě udělali. Hrozně si jich za to vážím,“ nenachází doteď slov rozhlasová a televizní hvězda. Ta může oslavu díky originálním dárkům řadit k tomu nejhezčímu, co kdy v životě zažila.

Reklama

Další články

Načítám