Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Hana Mašlíková již více jak měsíc randí s fotbalovou hvězdou, o dva roky mladším reprezentačním obráncem Michalem Kadlecem. A ten se svým spoluhráčům v šatně má čím pochlubit. Hanka je vášnivou sportovkyní a podle toho také její tělo vypadá. Na módní show v pražském hotelu předvedla své křivky v celé kráse. A kdyby se ten večer mezi modelkami uděloval titul nejsvalnatější či nejpevnější tělo, vyhrála by na plné čáře.

"Jsem sportovec duchem i tělem. V létě pokud čas dovolí trávím každý den na beach volejbale, se svým trenérem Andrém dřu v tělocvičně na kick boxu a ten pevný zadek bude asi taky díky jízdě na koni," řekla Super.cz Hanka.

Mašlíkové se neklepe na těle opravdu vůbec nic. A Kadlec tak může v telefonu listovat galerií a chlubit se, jak luxusní kočičku se momentálně snaží ochočit. A lehké to mít nebude. Hanka není ve vztazích úplně jednoduchým soupeřem...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám