Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eliška Bučková se poprvé od provalení poměru svého expřítele Vaška Noida Bárty s Gábinou Dvořákovou potkala se svou následovatelkou na módním mole. Kdo by čekal lámání podpatků nebo trhání našitých vlasů, má smůlu. Holky se v pohodě pozdravily a žádná válka se nekonala.

„Já s Gábinou problém nemám. Je to hezká a milá holka. Samozřejmě mi celá situace přijde možná až trapná, vím, že se tomu lidi smějí, ale neudělám s tím nic. Pokud je Vašek s Gábinou šťastný, tak mu to přeji,“ řekla Super.cz Eliška, která randí pro změnu s expřítelem Gábiny Jakubem Malinou.

Krásky se předvedly společně na módní přehlídce v rámci fashion show v hotelu v centru Prahy, kterou pořádal nejlepší kamarád modelky Kateřiny Průšové Petr Svoboda. Nejdříve to začalo nevinně slušivými hadříky a pak přišlo to nejlepší, modelky se ukázaly v plavkách. Posuďte sami, zda se pyšní dokonalejšími tvary Eliška, či Gábina. Vybral si Noid dobře?

Reklama

Další články

Načítám