Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Karel Gott (†80) všechny své příznivce na Mělnicku musel pořádně šokovat! Největší hvězda českého showbyznysu se v pondělí rozhodla vystoupit na tamním pódiu ve stavu, v jakém vždy dokonale oblečeného a připraveného Mistra neznáme. Přišel oblečený jak z hospody a zpíval tak falešně, až po něm lidé začali házet míčky, proto ho raději pořadatelé vyhodili z pódia. Podívejte se sami na video a do fotogalerie, jak Gott šíleným způsobem válel s Walda Gangem!

Pokud by si někdo myslel, že se Český slavík rozhodl jít ve šlépějích svých méně spolehlivých kolegů a dal si před vystoupením pár frťanů, ten by se mýlil. Šlo totiž o předem připravené natáčení nového seriálu o Kameňákově, městečku plném bizarních figurek známých z tří filmů Kameňák.

Hlavní roli tu získali Václav Vydra a Jana Paulová (Super.cz jako první informoval) a Gott dostal hereckou příležitost, která se prý neodmítá. Po boku Walda Gangu si zahrál zástupce profese, kterou původně vystudoval.

„Právě natáčím. Konečně jsem dostal jinou roli, než zpěváka Gotta. Hraju elektromontéra, který je mu podobný a byl zneužit při jedné volební kampani, aby zazpíval,“ svěřil se Super.cz božský Karel, který se svou účastí v seriálu souhlasil pod jednou jedinou podmínkou. Jeho postava má totiž za úkol zazpívat Gottovy nesmrtelné Pábitele šíleně falešně. A to Mistr odmítl. „Snažil jsem se, opravdu jsem to zkoušel, ale špatně se mi to ani jednou nazpívat nepodařilo,“ vtipkoval zpěvák, který byl ve výborné náladě.

„Kluci z Walda Gangu museli místo mě požádat jednoho muže, který sice zpívá falešně také jen jako, ale jemu to, na rozdíl ode mě, šlo perfektně. A bylo potřeba, aby hlas elektromontéra nebyl moc podobný Karlu Gottovi. Jinak by to nebyl ten fór,“ vysvětluje Gott.

Ten si spolupráci s kolegy Walda Gangu nemůže vynachválit. „To je ohromná parta! Také jsou na turné, mají neustále plno. Jsou velmi vtipní. Zkrátka bezvadní kluci. A hlavně jsem rád, že i oni přistoupili na tu srandu. Každý by do toho nešel, tak je za to obdivuji. Protože humor je vážně kořením života a jsem rád, že Walda Gang to chápe,“ složil spolupracovníkům poklonu Mistr, jenž si ani jinak na nedostatek práce nyní rozhodně nemůže stěžovat.

„Mám vynikající nové album, které se jmenuje Dotek lásky, právě jsem také na velice úspěšném podzimním turné. Jenom v Bratislavě bylo devět tisíc diváků. Ještě mě čeká jedenáct koncertů v Česku,“ dodává Karel Gott.

Reklama

Další články

Načítám