Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná novácká moderátorka, nová rosnička Petra Svoboda, se rozvádí, a jak přiznala Super.cz, na návrat k manželovi, se kterým má dvouletou dceru Ráchel, to nevypadá. Pánové, máte šanci, ale budete se muset hodně snažit.

Petra na nový vztah zatím připravena není a soustředí se především na dceru a také na práci moderátorky, která ji velmi naplňuje. "Nového partnera nemám, nehledám. Mám hodně aktivit s malou, hodně práce a taky si myslím, že to chce nějaký čas," řekla Super.cz Petra. "Nabídky jsem zatím ani extra nezaznamenala. Profil na sociální síti nemám, esemesky nechodí. Vůbec nad novým vztahem nepřemýšlím," upřesnila Petra Svoboda.

Dceru i práci prý zvládá v pohodě. "Mám hodně pomoci. Pomáhá tatínek, chůva i obě babičky. Můžu se tak věnovat i práci. Překonávám výzvy, život se mi zrychlil," vysvětluje.

Jak se kráska z Playboye dostala na Novu? "Televize udělala poptávku na nové tváře, modelingová agentura, pod kterou jsem byla, mě poslala loni v září na kamerové zkoušky, začala jsem chodit na kurzy, postupovala jsem dál a dál a v únoru se rozhodlo, že budu dělat počasí. Půl roku jsem se učila dýchat, mluvit, artikulovat, čtyřikrát týdně jsem dojížděla na Novu a vyšlo to," dodala nová rosnička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám