Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná blondýnka Leona Gyöngyösová se už ve společnosti neobjevila hezky dlouho. Zpěvačka před lety chodila se synem herce a exministra kultury Slávka Jandáka. Pak otěhotněla a vdala se. Ale manželství jí dlouho nevydrželo. "Rozvádím se," prozradila Super.cz maminka dvouletého Nicolase.

S chlapečkem a novým přítelem Tomášem jsme ji potkali na velké dětské narozeninové párty. A klučina je tak rozkošný, že jsme se museli zeptat, jestli už ho nechtěli do reklamy. A trefili jsme se. "Niky už je zapsaný v jedné castingové agentuře, bylo by škoda nevyužít, že je tak roztomilý," svěřila nám Leona.

Ta je zatím na mateřské dovolené a rok by s Nicolasem ještě chtěla zůstat doma, pomalu se ale vrací ke zpívání. Seskupení New Golden Kids, které kdysi vytvořil druhý manžel Báry Basikové (61), to už ale nebude. "Pracuju i na desce, ale je to běh na dlouhou trať," uzavřela Leona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám