Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Grammy po česku, zejména co se outfitů týče, přebírání cen Anděl rozhodně nepřipomíná. Výjimkou jsou snad jen polské fanynky, které přijely podpořit své hvězdy z Třince, Českého Těšína a okolí v lesklých minišatičkách a lodičkách, které si v šatně vytahovaly z igelitek. Chlapci z Charlie Straight budou mít na závěrečné afterpárty jistě radost.

Jedinou ze zpěvaček, která vzala přípravu na slavnostní večer opravdu vážně, byla Monika Bagárová, která s přispěním svého stylisty Lukáše Macháčka dotáhla svůj look s průsvitnou halenkou, pod níž byl vidět každý šev její podprsenky, k dokonalosti.

Aneta Langerová se stále snaží o ženský vzhled. K červeným šatům a sáčku by se jí více ale hodily lodičky než balerínky, které jí opticky zkracují nohy. Slušelo to i manželce Petra Bendeho v nádherných koktejlkách s výrazným výstřihem.

Táňa Vilhelmová, která doprovodila Vojtu Dyka (stal se Zpěvákem roku), už opravdu přestala skrývat své těhotenství, a vyrazila v lycrou obohacených černých koktejlkách. Nebyla však jedinou těhulkou večera. Bříško předvedla i nádherná manželka Michala Dvořáka, dydžejka Lucca.

Před zahájením večera se jako obvykle tvořily fronty na dvou malých barech, jejichž obsluha by cenu za rychlost v Guinessově knize rekordů jistě nezískala. „Mám žízeň jako velbloud a asi to tak zůstane až do noci,“ prohlásil s šibalským úsměvem Petr Bende.

Reklama

Další články

Načítám