Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čím to, že je Petr Vágner v polovině března odpočatý a přirozeně opálený? Odpověď se skrývá v opojném slovním spojení „dovolená v Thajsku“.

Herec a moderátor vyrazil na jihovýchod Asie se svou krásnou manželkou Gábinou a partičkou přátel. Tato dovolená byla pro manžele v něčem hodně výjimečná, nedoprovázeli je dcera Lilian Mia (5) a syn Samuel Max (2). Děti zůstaly v Čechách pod dohledem prarodičů.

„Je to už asi sedm let, kdy jsme vyrazili na dovolenou bez dětí,“ svěřil se nám Vágner na volbě nejkrásnější Fotoknihy roku 2012, kterou moderoval. „Říká se, že každá správná dovolená je bez dětí. Pro nás to byl ale přece jen nezvyk. Hlavně manželka byla jako na trní. Když jsme jim po pěti dnech zavolali, tak bylo zřejmé, že to bez nás skvěle zvládají,“ říká herec.

Po dobu nepřítomnosti rodičů vyšla pětiletá Lili vítězně z důležité životní lekce. „Malá v době naší nepřítomnosti dostala rýmu. Naučila se ale sama kapat do nosu a syn ji chtěl samozřejmě napodobovat,“ směje se Petr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám