Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sám je ještě teenager, ale už dnes má na kontě takový balík, o kterém se většině z nás může jen zdát, jelikož za celý život poctivé práce není šance se s normálním zaměstnáním této sumě byť jen přiblížit. Rodák z kanadského Ontaria pobláznil tisíce holčiček poté, co umístil na internet videa s ukázkami svého zpěvu a zcela náhodou si jednoho z nich všiml i americký manažer hvězd a hledač talentů Scooter Braun.

Mnozí z vás už jistě tuší, že okatým chlapcem na snímku je Justin Bieber (30). Mladík, který od čtrnácti let láme dívčí srdíčka, měl donedávna pověst hodného kluka, kterého by si maminky ke svým dcerkám uměly představit. Justin si ale své dobré jméno v posledních týdnech trochu kazí. Celé to možná začalo už rozchodem se Selenou Gomez (31), která ho podle mnohých držela zkrátka a včas utnula například i veškeré jeho pokusy o přátelení se s ‚nesprávnými lidmi‘.

Jenže Selena už je minulostí a mladý zpěvák poprvé využívá své popularity a zájmu o jeho osobu. Není divu, že vyšlo na povrch už několik Bieberových údajných sexuáních úletů. Nyní ale prý opět zakotvil, a to u pohledné modelky Elly-Paige Roberts-Clarke.

Bieber ale nejenže se dostal do potyčky s vyhazovači v nočním klubu při nedávné oslavě svých devatenáctin a později dokonce napadl fotografa, ale minulý týden své mladé fanynky a především jejich maminky naštval, když na londýnský koncert přišel o dvě hodiny později.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám