Hlavní obsah
Článek

Kolem mladší sestry slavné Catherine, vévodkyně z Cambridge Pippy Middleton (40) je stále mnoho otazníků. Tedy alespoň co se týče jejích lásek. Britský deník Daily Mail nedávno informoval o tom, že by majitelka jednoho z nejvíc sexy zadečků světa měla chodit s pětatřicetiletým hezounem Nicem Jacksonem, s nímž byla již několikrát v minulosti spatřena. Pak se ale dlouhou dobu společně na veřejnosti neukázali, a pohledná brunetka se místo toho včera objevila v objetí dalšího sympaťáka.

Pippu paparazzi zastihli v Londýně, kde se procházela s neznámým mužem. Bylo očividné, že si dvojice velmi rozuměla, a dokonce se několikrát během své cesty objala.

Maminka údajného Pippina přítele uvedla, že vztah jejího syna Nica a Pippy je vážný. „Jsme velmi potěšeni jejich vztahem. Jsou šťastní ve všech ohledech. A tak, jak jsou šťastny mé děti, jsem šťastná i já,“ uvedla Ulrike Jackson (56).

Není jasné, kdo je oním mysteriózním elegánem, s nímž byla Pippa spatřena, ale jejich náklonnost byla více než zřejmá. Slavná brunetka by mohla konečně přiznat, kdo je její skutečnou láskou. Kdo se má v tom nepřeberném množství mužů, kteří se v její blízkosti objevují, vyznat?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám