Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pod palbou kritiky se poslední dobou ocitla zpěvačka Lady Gaga (38). Médiím totiž neušlo, že se její štíhlá postava trochu zaoblila. Nejpatrnější to bylo minulý týden během jejího koncertu v Amsterdamu. Zpěvačka teď ale všem jasně vzkazuje: „Tohle jsem já“. A jako výraz otevřenosti vůči svým fanouškům a své nové postavě poslala na svůj web i několik fotografií pouze ve spodním prádle.

Na zpěvaččině stránce LittleMonsters.com se v úterý objevily fotografie americké popové divy pózující ze všech stran jen ve žluté soupravě spodního prádla. Gaga navíc připojila i pár vyjádření, díky kterým se možná někteří posměváčci chytnou za nos.

K jedné z fotografií Gaga připsala: „Bulimie a anorexie od patnácti“, čímž naznačila, že její současná postava je ve skutečnosti velkým vítězstvím.

„Můj přítel mě má raději s křivkami. Když jím, jsem zdravá a tolik se netrápím svým vzhledem. Jsem šťastná. Šťastnější než kdykoli předtím. Nebudu pod psychickým tlakem jen kvůli přehnanému kontrolování se. Tohle jsem já. A jsem pyšná na jakoukoli velikost,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám