Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou krásné, mladé a úspěšné. Na posledním právě skončeném newyorském týdnu módy zazářily nové budoucí topmodelky. Jen málokteré z nich je víc než dvacet a dokonale splňují přísná kritéria, která americká módní mola mají...

Jména Karolína Mrozková, Hana Jiříčková, Lenka Hanáková, Klára Vrtalová či Margita Žuchová budeme slýchat čím dál častěji, a na to, že právě tyhle krásky jsou nové reprezentantky Česka na světových přehlídkách, můžeme být hrdí. Dívky mají nakročeno skutečně skvěle..

Všechny mají něco společného, svoji kariéru začaly v soutěži Schwarzkopf Elite Model Look, liší se jen ročníky, v nichž se objevily. Například Lenka Hanáková, která zdobila obálku prestižního módního magazínu společně s Danielou Peštovou (53), je v branži úplným nováčkem.

V New Yorku se slečny po delší době sešly dohromady, a když předváděly pro návrhářské legendy jako například Marca Jacobse, Ralpha Laurena, Marchesu a desítky dalších prestižních návrhářů a značek, mohly si v zákulisí podrbat svojí rodnou řečí. Některé z nich se opět objeví jako prestižní hosté na dalším finále soutěže, jehož castingy začínají za pár týdnů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám