Hlavní obsah
Článek

Co se Leoše Mareše (47) a velkých moderátorských příležitostí týče, bylo delší čas ticho po pěšině. Dokonce se objevily zvěsti, že už po něm neštěkne ani pes. Sám moderátor nám to vyvracel s tím, že má rozjednanou spoustu kšeftů a je jen otázkou času, kdy to vyjde ve všeobecnou známost. Konečně se objevil první.

Leoš Mareš se vrátí do televizního prime time 16. března. Bude totiž v přímém přenosu uvádět předávání hudebních Cen Anděl. Ty loni moderovala zpěvačka Marta Jandová (49). Organizátor Lešek Wronka (63) se letos rozhodl neexperimentovat. "Jsem si jistý, že Leoš Mareš je výbornou volbou a lepšího moderátora jsme najít nemohli," řekl Super.cz.

Na tiskové konferenci byly odtajněny i nominace na hlavní ceny. Nejčastěji se objevilo jméno Richarda Krajča (46) a jeho kapely Kryštof, na zpěváka roku aspiruje také Vojtěch Dyk (38). O post nejlepší zpěvačky budou bojovat Lucie Bílá (57), Iva Bittová a Aneta Langerová (37). Značný počet nominací získali i méně profláknutí Boris Carloff a Zrní.

Reklama

Další články

Načítám