Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá supermodelka Janice Dickinson (57) se s věkem rozhodně jako dáma chovat nezačala. Nejenže nemá problém si s blížící se šedesátkou vzít na sebe ultrakrátkou minisukni či šortky, ale zároveň se vrhá z jedné mužské náruče do druhé. Naposledy se do jejích sítí nechal lapit pornoherec James Deen (26). Dvojice se v sobotu večer objímala a vášnivě líbala u věhlasného hollywoodského hotelu Chateau Marmont a spouště fotoaparátů jen cvakaly...

Oba exhibicionisté tak činili přímo před hotelem, kde je velmi rušno. Zda šlo jen o recesi nebo mezi věkově nesourodou dvojicí je skutečně něco víc, vědí jen oni dva.

Zatímco Janice vypadala, že veškerou vášeň skutečně prožívá, u Deena se zdálo, že vše bere mnohem více s humorem. Herec z lechtivých snímků se možná potřeboval trochu zviditelnit, jelikož bude zanedlouho hrát s Lindsay Lohan v novém filmu The Canyons.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám