Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Super.cz už psal, že aktuální vítězka prestižní kadeřnické ceny Aichi a osobní kadeřnice a vizážistka Lucie Vondráčkové (44) vypadá tak skvěle, že by mohla z fleku na módní molo. A naše předpověď se vyplnila. Lenka byla hvězdou přehlídky ve Špindlerově Mlýně.

I když jí na molu konkurovaly profesionálky, jako třeba finalistka České Miss 2010 Tereza Kučerová a další mladinké krásky, dvaatřicetiletá Lenka je strčila do kapsy. Proto také organizátoři vybrali právě ji a Terezu, aby předvedly tu nejdražší lyžařskou helmu na světě, která vyjde na pětačtyřicet tisíc korun.

V klubu Silver Rock na Lence mohli pánové oči nechat, zvlášť když si koketně rozepnula zip u bundy, kterou si oblékla na holé tělo, anebo ukázala svoje odhalené ploché bříško. "Chodila jsi jako profesionálka," chválila ji i Michaela Štoudková (38), která tentokrát usedla v publiku se sklenkou šampaňského a místo oblečení na molu ukazovala to, které si nedávno pořídila na nákupním výletu v Londýně, kde byla právě s Lenkou.

Reklama

Další články

Načítám