Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak to by vytočilo každou. Když se Sámer Issa (38) v pražském baru potkal se svojí bývalou láskou Agátou Hanychovou (38), jeho první slova byla o tom, jestli modelka nepřibrala. Pravda je, že její šaty neměly zrovna ideální střih, ale tohle se přece neříká.

"Já to nemyslel zle. Na to, že je Agáta dvojnásobná maminka, vypadá dobře," vypadlo ze Sámera, který evidentně zapomněl, že má Agáta jen jednoho syna Kryšpína. "Aha. Tak je jednonásobná maminka, ale ani tak to není hrozné," míní zpěvák.

"Jsou tady holky, které se mohou pochlubit plochým bříškem, to už Agáta nemůže. Ale zato může nabídnout charakter a osobnost. A to každá nemá," snažil se to hodit do autu.

A jak to má sám momentálně se vztahy? "Žádný vážný vztah teď nemám a ani nechci mít. Holce musí člověk pořád něco vysvětlovat. Mám dva psy a to mi stačí," tvrdí Sámer.

Zaskočilo ho ovšem, že se tím pádem zase začaly rojit spekulace, zda nedává přednost mužům. "Tohle jsem si prožil už v osmnácti po SuperStar. Myslím, že je v tom žárlivost, že je kolem mne pořád plno krásných holek. Proti gayům nic nemám, ale na chlapy fakt nejsem," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám