Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Holčičky si v sedmi letech většinou poprvé vyzkouší máminu rtěnku a lak na nehty, a to ještě potají. Malá Bree Evans z Anglie má ale v tomto věku za sebou více kosmetických procedur než většina šedesátnic. Bláznivá touha po dokonalosti své dcery totiž dovedla třiatřicetiletou Sharon tak daleko, že dítěti každé dva měsíce doplňuje injekcí botox do tváře. To však zdaleka není všechno.

Sharon Evans si ze všeho nejvíc přeje, aby Bree byla jednou stejně slavná jako Willow Smith, desetiletá dcera Willa Smithe a jeho manželky Jady Pinkett Smith. Kůže na obličeji není jediné místo, kam matka své dceři nechala jedovatou směs aplikovat, botoxem totiž vyplnila i její rty. Aby toho nebylo málo, má holčička ještě vytetované obočí, informoval deník The Sun.

Kosmetické zákroky na svém dítěti přitom dělá sama, jelikož před několika lety absolvovala kosmetický kurz. Botox kupuje na internetu a poté jej injekcí vstřikuje do drobného obličeje malé Bree. I o tetované obočí se postarala, naučila se to prý od bývalého přítele, který byl profesionálním tatérem.

„To, co dělám pro svou dceru, z ní udělá hvězdu. Ty nejlepší herečky a zpěvačky začínaly brzy a Bree se proslaví svými plnými rty a super hladkou pletí bez vrásek. Obočí má navíc vytetované jen světlou barvou. Chcete-li se stát superstar, musíte se lišit a mít styl. To je důvod, proč to dělám. Ona je mé dítě a je to moje rozhodnutí. V budoucnu jí to pomůže,“ řekla Sharon, která se svou dcerou žije v kalifornském San Diegu.

„Vezměte si Willow Smith, ona je vždycky připravená na fotografy, nosí značkové oblečení, má stylistku, make-up a prodloužené vlasy a je celosvětově známá. Bree bude ještě úspěšnější,“ je přesvědčená Evans.

Reklama

Další články

Načítám